Seks

Težiti seksu sa stotinama ili tisućama različitih djevojaka zvuči zabavno, ali svatko tko je okusio žensko tijelo zna da statistika ne otkriva ni pola priče i da neke strastvene noći vrijede više od drugih…

Postati onaj koji je spavao s najviše žena u povijesti? Zvuči kao nezrela fantazija, ali kad znamo da su tome težili tipovi poput Džingis kana, onda je jasno da je ta ideja bila privlačna mnogim moćnim i popularnim muškarcima otkad je čovječanstva.

Uostalom, na vrhu većine ljestvica frajera koji su naskočili na najviše ženki nalazi se ni manje ni više nego politički diktator Fidel Castro, okrunivši svoj status nedodirljivog vođe s 35 tisuća različitih ljubavnica.

Košarkaš Wilt Chamberlein sa svojih 20 tisuća avantura uzor je mnogim sportašima, a stići tu suludu brojku neuspješno su pokušavali Dennis Rodman, Lamar Odom, James Hunt, Antonio Cassano i mnogi drugi te su se morali zadovoljiti tek s pokojom tisućom.

U svijetu filma i muzike također je pregršt odlikaša, s Warrenom Beatyjem na čelu i njegovih izbrojanih 12,775 priležnica. Charlie Sheen je stao na oko pet tisuća, Mick Jagger na četiri, Jack Nicholson na ‘samo’ dvije.

Tako je nastalo statističko seksanje kojem je cilj odvući u krevet što veći broj žena, čemu teže i pojedini muškarci iz običnog puka, nadajući se da će se time samoostvariti ili možda zaslužiti respekt svoje okoline.

Međutim, svatko tko je okusio žensko tijelo zna da nabijanje brojki definitivno ne otkriva dovoljno o seksualnom životu jednog muškarca, jer avanture s ljepšim spolom nisu ni košarkaška statistika ni egzaktan znanstveni paramentar.

Seks

Naime, dobro znamo da se jedan seks od drugog razlikuju kao nebo i zemlja. Nešto odrađeno na brzinu, u kojem jedan od partnera sudjeluje preko volje, sigurno nije isto kao i cjelonoćno obostrano uživanje bez ikakvog suzdržavanja. Također, ako je u pozadini poznanstva koje dovede do snošaja zanimljiva i uzbudljiva priča, to vrijedi sto puta više od hladne glave dogovorenog skakanja jedno po drugom.

Naravno, tu je i faktor fizičkog izgleda. Spomenuti rekorderi možda su i imali tu privilegiju birati samo najbolje, ali običan muškarac ako želi do stotina ili tisuća partnerica mora će često u postelju sa ženom koja ga bez sumnje maksimalno ne uzbuđuje svojom pojavom, a samim time takav je seks tek utješna nagrada i možda bi ga bilo bolje zamijeniti masturbacijom ili čak guranjem u izdubljenu rupu na zidu.

Ne treba zaboraviti ni emocije koje kad su uključene čine seksualnu avanturu još uzbudljivijom i intenzivnijom te se takva noć zasigurno duže pamti od odrađenog posla tek toliko, da možeš reći da si se s nekim seksao.

Baš zbog toga mnogi ipak smatraju najvećim zavodnikom svih vremena Don Juana de Marca koji nije bio ni blizu Chamberlaina i Castra po brojkama, ali je imao izuzetno bogat seksualni život, ukrašen isključivo najuzbudljivim ženama svog vremena. Što je još važnije, imao je sposobnost u svaku od njih se zaljubiti i proživjeti intenzivno iskustvo u njihovom zagrljaju, što njegovu priču čini nedostižnom za većinu seksualnih statističara, a na neki je način san modernih romantičara, svjesnih da u novom mileniju nije lako u potpunosti pognuti glavu pod nametnutom monogamijom, a itekako imaju potrebu voljeti i obožavati.

Dakle, seks u svakom slučaju treba biti jedna lijepa zaokružena priča do koje je došlo spontano, zahvaljujući kobnoj privlačnosti izazvanoj međusobnim djelovanjem partnera, a ne forsiranje sa ciljem podizanja vlastitog ‘levela’, kao da smo u nekoj glupoj kompjuterskoj igrici.

Samo muškarac s takvim stavom može istinski uživati u ženskom tijelu i imati prekrasne seksualne uspomene kojih će se rado sjećati cijeli svoj život…

Autor: Štofel Van Meister